Home > Dieten > Eat to Live dieet

Eat to Live dieet

dr fuhrman eat to live dieetHet Eat to Live dieet is in Nederland en België nagenoeg onbekend. Gek eigenlijk, want in de VS is het dieet echt beroemd bekend en het staat ook nog eens bekend als één van de gezondste en meest effectieve diëten ter wereld.

Het Eat to Live dieet is ontwikkeld door dr. Joel Fuhrman, een Amerikaanse arts die zich gespecialiseerd heeft in afvallen. Jaarlijks helpt hij met zijn dieet duizenden patiënten met afvallen, maar dat niet allen zijn dieet helpt zijn patiënten ook af van diabetes II, hoge bloeddruk, te hoog cholesterol, migraine en zelfs hart- en vaatziekten. Zijn dieet is onder meer bij de dr. Oz show geweest en wordt ook door dr. Oz aanbevolen. Zangeres Alanis Morissette is met het dieet vele kilo's afgevallen en leeft nog steeds volgens de Eat to Live levensstijl.Het Eat to Live Dieet

Uitgangspunt van het Eat to Live dieet is dat voedsel bedoelt is als energie voor het lichaam en om het lichaam te voeden, niet te vermaken. In Amerika en andere westerse landen eten we veel te veel geraffineerde producten met een overdaad aan vet, proteine en/of suiker en veel te weinig micronutriënten zoals vitaminen, mineralen, vezels maar vooral ook phytochemicaliëen. Phytochemicaliëen zijn werkzame stoffen die in groenten, bonen en fruit zitten en het lichaam hard nodig heeft. Door met name dierlijke producten en geraffineerde producten te eten krijft je lichaam wel een (te) grote hoeveelheid aan caloriëen, vet, koolhydraten en proteïne binnen, maar veel te weinig micronutriënten. Zo kan het dat veel mensen te dik zijn, maar toch ondervoed zijn, aldus dr. Fuhrman. Door onze slechte eetgewoonten ontstaan ook ziektes als diabetes II, hart- en vaatziekten, te hoog cholesterol en te hoge bloeddruk. Met de juiste voeding kunnen we afvallen en ook weer gezonder worden aldus dr. Fuhrman. Goede voeding beschermt ook tegen ziektes als borstkanker, prostaatkanker, darmkanker, hart -en vaatziekten en vele andere ziektes.

Ervaringen Eat to Live dieet

Dieet-gids.nl is erg onder de indruk van het Eat to Live dieet. Een aantal redactieleden heeft het Eat to Live dieet geprobeerd en vielen in 6 weken tijd tussen de 10 en 20 kilo af en inderdaad daalden ook onze bloeddruk en cholesterolwaarden. Het dieet is even omschakelen, (zeker als je van kaas en vlees houdt) maar daarna makkelijk vol te houden, want je hebt totaal geen honger en krijgt heel veel energie. Je mag 3 keer per dag eten zoveel als je wilt aan groenten, fruit en bonen.

Het beste kun je zijn (engelstalige) dieetboek Eat to Live kopen. Daarin staat alles goed beschreven.

Melkproducten zijn uit den boze en bij voorkeur eet je ook geen vlees, vis en gevogelte (maar een klein beetje mag voor de mensen die echt niet zonder kunnen). Het is eigenlijk geen dieet zegt dr. Fuhrman, maar een levensstijl én dit is er één die wij hartgrondig kunnen aanbevelen. Zoals gezegd, het is even omschakelen, maar daarna is het goed te doen. Voordelen Eat to Live dieet: je valt absoluut heel makkelijk af, je eet heel gezond, het is goed voor je lichaam, je krijgt meer energie, je haar gaat glanzen, je nagels worden gezond en sterk, je huid wordt stralend en heel zacht en allerlei klachten zullen na verloop van tijd verdwijnen.

Eat to Live dieetboek

Eat to live dieetboek - dr. FuhrmanEr is ook een boek over het Eat to Live dieet. Het boek is in Amerika een grote bestseller. Hierin wordt alles zeer uitgebreid uitgelegd, er komen patiënten aan het woord die met zijn dieet niet alleen (soms wel 100 kilo!) zijn afgevallen, maar ook van allerlei ziekten af zijn.

Het boek is alleen in het Engels te koop (maar niet erg moeilijk), maar is zeker een aanrader. Om het dieet goed te snappen en goed te kunnen volgen, moet het je het boek echt lezen. Er staan ook recepten in en het geeft heel duidelijk uitleg over onze voedingsgewoonten en de gevolgen. Wij kunnen maar één ding zeggen hierover: KOPEN!

Je gaat zeker geen spijt krijgen en als je zijn advies opvolgt zullen de kilo's er echt waar vanzelf af gaan. Je kunt het boek hier kopen >>
[bol_product_links block_id=”bol_5727420898d10_selected-products” products=”1001004010612113″ name=”eattolive” sub_id=”” link_color=”003399″ subtitle_color=”000000″ pricetype_color=”000000″ price_color=”CC3300″ deliverytime_color=”009900″ background_color=”FFFFFF” border_color=”D2D2D2″ width=”400″ cols=”1″ show_bol_logo=”undefined” show_price=”1″ show_rating=”0″ show_deliverytime=”1″ link_target=”1″ image_size=”1″ admin_preview=”1″]

© Dieet-Gids.nl – Diëten | Dr. Fuhrman – Eat to Live dieet