Home > Dieten > Hyper Proteine Dieet

Hyper Proteine Dieet

foto hyper proteine dieet

Informatie Hyper Proteïne Dieet

Het Hyper Proteïne Dieet is een dieet dat onder medische begeleiding moet worden gevolgd. Het Hyper Proteïne Dieet duurt in principe 4 weken. Tijdens het Hyper Proteïne Dieet doorloop je 4 fasen. Door de begeleiding is er volgens de makers geen sprake van hongergevoel, je valt zo'n 2 kilo per week af en is er geen sprake van het welbekende jojo effect volgens de makers van het Hyper Proteïne Dieet.
Hoe werkt het Hyper Proteine Dieet?

Voor je start met het Hyper Proteine Dieet krijg je een medisch onderzoek bij de medische begeleiding. Dit medische onderzoek bestaat onder andere uit bloedonderzoek, meten van het vetpercentage en de vetvrije massa (spieren en botten).

In de eerste fase van het Hyper Proteine Dieet mag je tijdens het dieten alleen eiwit preparaten en groente eten. Dit is om zo snel mogelijk te kunnen afvallen. Gaandeweg het Hyper Proteine Dieet mag je naast groente ook andere voedingsmiddelen eten zoals vis, mager (wit) vlees of gevogelte. Door de toevoeging van normale voedingsmiddelen is het doel een normaal eetpatroon te ontwikkelen zodat de kilo's er niet meer aan komen.

 
 
© Dieet-Gids.nl – Dieet | Hyper Proteine Dieet