Home > Dieten > Leven Lang Fit dieet

Leven Lang Fit dieet

foto leven lang fit dieet

Informatie Leven Lang Fit Dieet

Het boek ‘Een Leven Lang Fit‘ van Harvey & Marilyn Diamond was in de jaren 80 wereldwijd een fenomenale bestseller. De Diamonds beschreven in hun boek wat mensen kunnen doen om gezond te worden en te blijven door hun voedingswijze te veranderen. Niet alleen om te kunnen afvallen, maar om een gezondere levensstijl aan te leren. Een leven lang fit is dan ook niet zo zeer een dieet als wel een nieuwe levensstijl dat gericht is op de theorie dat overgewicht door een onvolledige stofwisseling en inefficiënt gebruik van voedsel.
Hoe werkt het Leven Lang Fit dieet?

Volgens de theorie van een ‘Leven lang fit' heeft verkeerde voedselcombinaties als gevolg dat zich giftige afvalstoffen ophopen in het lichaam wat leidt tot gewichtstoename, minder energie, ziekten enzovoort. Om dit te voorkomen moet het voedsel anders worden gecombineerd volgens de bedenkers van een ‘Leven lang fit'. Zij adviseren eiwitten en koolhydraten niet tegelijkertijd te eten en per maaltijd maar één soort ‘geconcentreerd voedsel’ te gebruiken. Geconcentreerd voedsel is volgens de bedenkers voedsel dat geen fruit of groente is. Een boterham met kaas of vleeswaren of een maaltijd van aardappelen/pasta, vlees en groente zijn niet toegestaan. Een boterham met tomaat wel. Eieren met spek ook, maar dan zonder het brood. Eiwitten en koolhydraten, anders dan groente en fruit mogen niet worden gecombineerd in een maaltijd volgens een ‘Leven lang fit'. Fruit mag nooit samen met andere producten worden gegeten. Zuivelproducten mogen ook niet gebruikt worden volgens de ‘Leven Lang Fit' dieettheorie. Door de juiste voedselcombinaties te eten kun je vanzelf afvallen en hoef je nooit meer te dieten volgens de Leven Lang Fit theorie.

Ervaringen Leven Lang Fit Dieet

Heeft u ervaring met afvallen met het Leven lang fit dieet? Beschrijf dan uw ervaringen (voordelen, nadelen, resultaten, hongergevoel, etc.) met het Leven lang fit dieet en help andere lijners om uit de vele dieten en afslankproducten een geschikt dieet programma te kiezen.

 
 
© Dieet-Gids.nl – Dieet | Leven Lang Fit Dieet