Home > Dieten > Low Carb Dieet

Low Carb Dieet

foto low carb dieetDe gedachte van het Low carb dieet is om snel en eenvoudig vet kwijt te raken zonder hongergevoel, in combinatie met isometrische oefeningen die moeten zorgen voor een sterk lichaam. Het low carb dieet is volgens de makers medisch verantwoord en bestemd voor iedereen die van lekker eten houdt volgens de bedenkers en bedoeld om het lichaam te herprogrammeren op het verbranden van vet en zo te kunnen afvallen.Hoe werkt het Low Carb dieet?

Overgewicht ontstaat doordat de hormonen uit balans zijn met te veel vetafzetting in het lichaam als gevolg volgens de theorie van het Low Carb dieet. Dit wordt geweten aan een voedingspatroon met te veel koolhydraten. Uitgangspunt van het Low Carb dit dieet en vergelijkbare eiwitrijke dieten is daarom eiwitrijke voeding en weinig geraffineerde koolhydraten en te zorgen dat de verschillende voedselgroepen in evenwicht worden gebracht.

In de eerste fase van het Low Carb dieet mag je maximaal 60 gr koolhydraten per dag. Dit met als doel gewicht verliezen. De 2e fase is gericht op het gewicht op peil houden. Ook daarbij gelden strikte regels. Het is de bedoeling volgens de theorie van het Low Carb dieet dat het lichaam na verloop van tijd zich hieraan automatisch aanpast je geen trek meer hebt ‘lege', geraffineerde koolhydraten.

Leestip Low Carb dieet:

[bol_product_links block_id=”bol_5727461443133_selected-products” products=”1001004002602768″ name=”lowcarbdieet” sub_id=”” link_color=”003399″ subtitle_color=”000000″ pricetype_color=”000000″ price_color=”CC3300″ deliverytime_color=”009900″ background_color=”FFFFFF” border_color=”D2D2D2″ width=”400″ cols=”1″ show_bol_logo=”undefined” show_price=”1″ show_rating=”0″ show_deliverytime=”1″ link_target=”1″ image_size=”1″ admin_preview=”1″]

© Dieet-Gids.nl Dieet | Low Carb Dieet